top of page
  • Skribentens bildEvita

GOTT NYTT BLOD ÅR!

Uppdaterat: 6 dec. 2023

Hej igen och hoppas allt är bra med dig!


Som du vet så lägger jag ner mycket tid, kraft, samt även pengar på att hjälpa mig själv att må så bra jag kan.

En önskan är ju att det ska bli bättre, i alla fall inte sämre, men ibland kan det vara svårt att veta.


Jag tycker att det mesta är bra, tänker att allsidighet fyller sin funktion för att få med sig helheten.


Med åren har dock yogan tagit mer plats hos mig, då den i mitt tycke är så komplett, både för kropp och själ.

Ger mig ett perpektiv på livet, jag inte hade tidigare.

Ibland tar det emot att göra passen, andningsövningarna och meditationerna, dock är alltid känslan av välbefinnande större efter än innan.

Vad som just hänt mig nu, är än mer stimulerande.

Var nyligen på en privatklinik, där man tog en mängd av mitt blod. Jag låg avspänd på en brits, då läkaren kommer till mig helt exalterad och säger att det är sällan han ser ett så rent och friskt blod. I ena änden av röret är det som ett skum, som enligt honom är väldigt kraftfullt. Vilken glädje!

Därefter cetrifugerar han blodet och separerar plasman, även då ber han om min uppmärksamhet, för att betona att det under alla hans år som läkare, varit mindre än 2% av hans patienter som haft en så hög kvalitet på plasman.

Han var som ett litet barn på julafton. Ville ta ett kort.

La mitt provrör på denna skala och färgen var ljusare än den översta. Jag kände mig som om jag fick en present.

Den finaste gåva man kan få, att veta att ens eget blod är av så hög kvalitet. Hälsosamt och välbalanserat!

Läs mer nedan,


Fördelar att yoga

Så det är med tacksamhet jag fortsätter med min yoga.

Ni som har yoga med mig, vet att jag ALLTID säger att eldandningen renar vårt blod, mm. Något jag själv fått lära mig på min yogalärarutbildning, läst om och givetvis tänker att det är bra, men det är inte samma sak som att få det konstaterat!!!!

Eldandningen är byggstenen i Kundaliniyogan och jag har gjort det så gott som dagligen i mer än 20 år.

Kost, dvs mat/dryck har givetvis stor påverkan, samt att en viss del är genetiskt.


Vilken otrolig lyckokänlsa att veta att det vi lär ut, har en så underbar effekt inom oss. Kram och Keep it up, Evita!


Hoppas du blir inspirerad till att rena dig själv.

Välkommen på yogaklasser, samt kurser i Spanien.

Nästa retreat är 30/4, 2023. Anmäl dig nu!


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Yoga 2023

Comentarios


bottom of page