YOGA Retreat på Molino Del Rey i Spanien, 8-14 september, 2019.

Click here for English version!

I en jämförelse med de platser/retreats jag besökt genom åren, har detta ställe "allt"! 
 


Yogasalen har 7 meters takhöjd och en meditationsgrotta innanför, samt allt vatten som rinner under oss när vi yogar. för att ge oss en djupare dimension, Blommor, växter, sitt och viloplatser överallt - i sol eller skugga efter behag, samt denna smakfulla stil som är som en röd tråd "all over".


Att vandra blir "ett måste", för att uppleva naturen, med sitt överflöd i smak och upplevelse. "Det regnar manna ifrån himlen". 

Maten är gudabenådad = det bästa vegetariska jag någonsin har ätit. Tack till Gloria och Simon.

Säg till i god tid om du har särskilda önskemål gällande kosten. Det mesta går att lösa.
 


Rummen är sagolika och vi har möjlighet att vakna utvilade varje morgon.
 


Vi har denna underbara plats reserverad för oss, så säg till om du vill vara med på detta. 
Som alltid - du tar och du ger. Detta tillfälle är till för oss!!!! 

Simma lugnt så ses vi snart.
 


Information

För att din vistelse ska bli så bra som vi alla hoppas, följer nedan praktisk information. Läs den noga. Undrar du över något, så tveka inte att kontakta mig. Kontaktinformation kommer i slutet av texten.

Vi yogar två/tre pass per dag. Totalt minst fyra timmar. Ett mjukare morgonpass med fokus på andning och stretch, samt ett något mer fysiskt eftermiddagspass. På kvällarna har vi gemensam samling med sång, skratt, meditation/yoga och flera överraskningar som stället har att bjuda på. Åtminstone en gång värmer vi upp den stora ”svenska” bastun. Härlig saltvattenpool finns, samt meditationsgrottor.

Vill du ha något annat att dricka förutom kaffe/te/vatten finns det att köpa till självkostnadspris. Avråder från alkoholhaltiga drycker.

Möjlighet till härliga vandringar, finns varje dag - tillsammans eller som det passar var och en. Ta med bekväma skor - gymnastikskor går bra.

Om önskan finns att åka till den historiska staden Ronda och/eller ner till havet, så kan vi avsätta en halvdag. Vi ger oss av efter morgonyoga och frukost, kommer tillbaka till middag och kvällspass. Resvägen är sagolik, nästan overkligt vacker, med berg och dalar - mycket kurvor. Transport tillkommer.  I kursavgiften ingår del i dubbelrum. Transfer efter behov tillkommer.

Kursen börjar med middag kl 18.00 på söndagkväll. Kom i god tid innan, om du tar dig dit själv. Annars samordnar jag transporten.

 Utcheckning sker lördag förmiddag. Efter yoga och frukost, runt 11-tiden, så ha inte för tidig hemresa.
 Det är viktigt att känna till, att av administrativa skäl, så är det ett privat hus vi hyr – inte ett hotell. Se till att du har en bra reseförsäkring!

Alla rum har luftkonditionering som både kan kyla och värma; bekväma sängar, värmemadrasser, hårtork, vattenkokare samt kassaskåp.

Rummen städas inte och du behåller ditt sänglinne och handdukar under din vistelse. Du bör själv ta med dig badhandduk att ha vid poolen och bastun.

Stor frukostbuffé och middag ingår i kursavgiften. Kosten är vegetarisk, vacker och vällagad. Rester från dagen innan ställs fram, om någon skulle bli hungrig mellan målen. Du har fri tillgång till vatten, te och kaffe under hela vistelsen. Rökning är inte tillåtet inomhus.
Kursen kan bli på engelska, beroende på vilka som anmäler sig. På centret pratas det engelska och spanska.Kursavgiften är 9 450kr. Tillkommer: Ev. transfer, flygresa, m,m. Kolla flygtider med mig, innan du bokar tack.

För att garantera din plats, ombeds du att betala in en anmälningsavgift på 2 500kr. (återbetalas ej)

Konfirmera med mig innan betalning sker för bekräftelse på att det fortfarande finns plats kvar.

Resterande avgift betalas senast 6 veckor innan kursstart.

Eventuella betalningar på plats görs kontant och i euro (drycker, behandlingar, samt enkelrumstillägg mm). Centret har kontokortsmaskin, men tar ut en avgift.
Det är långt till bankomat.

Några förslag på flygbolag: www.ryanair.se www.norwegian.se www.flygstolen.se www.seat.se www.flysas.se
www.supersavertravel.com

Kanske har du tid o lust att komma före eller stanna kvar i Spanien efter kursen, för att besöka andra platser/sevärdheter.
Jag ger gärna tips och information.
 
Välkommen att höra av dig till Eva Lindblom = EVITA

yogawithevita@gmail.com / evalindblom@hotmail.com eller 0034 679 78 12 52
Mer information, samt bilder på www.yogaevita.org 

Molino del Rey s/n
Valle de Jorox, Alozaina (Málaga)
E-29657 Spain
www.molinodelrey.com